Beste ouders, beste leerlingen,

Na een zeer bijzonder werkjaar, gaan we zaterdag van start met de inschrijvingen voor werkjaar 2021-2022 in onze muziekschool.

We danken alle lesgevers om de flexibiliteit die ze toonden om in deze moeilijke omstandigheden toch het beste van zichzelf te geven en we hopen dat jullie de liefde voor muziek behouden hebben!

Voor 2021-2022 is de doelstelling alvast om er een zo normaal mogelijk jaar van te maken met heel veel muziek in het schoolgebouw zelf! De persconferentie die de regering deze avond gaf beloofde alvast een ‘terug naar normaal’ vanaf september.

Hoe inschrijven (huidige leerlingen):

Alle inschrijvingen gebeuren via www.jma-allegro.be/inschrijven . Vanaf klokslag 9 uur op zaterdag 15 mei kan wie nu al les volgt klikken op ‘Mijn Lessen’ in het menu van het digitale platform Muziko. Onder de lessen waarvoor je dit jaar bent ingeschreven kun je vanaf dan inschrijven voor de cursussen volgend jaar.

Jullie krijgen 1 week eerder de kans om in te schrijven dan mensen van buitenaf. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om in deze eerste week in te schrijven. We bepalen het aantal klassen voor volgend jaar aan de hand van de inschrijving in de eerste week. Schrijf je later in, dan kunnen we geen plaats garanderen.

Hoe inschrijven (nieuwe leerlingen):

Voor nieuwe leerlingen starten de inschrijvingen 1 week later. Op zaterdag 22 mei klokslag 9 uur gaan de publieke inschrijvingen van start. Alle inschrijvingen gebeuren ook via www.jma-allegro.be/inschrijven . Je kunt wel alvast een profiel aanmaken op het digitale leerplatform Muziko.

Bepaling uur instrument

We behandelen de inschrijvingen in volgorde van binnenkomst. Wie eerst inschrijft heeft de meeste kans om zijn voorkeur uur te krijgen. Het is wel zo dat we de leerlingen die ook notenleer volgen voorkeur geven aan de plaatsen dicht bij de les notenleer. Dit enkel in de eerste inschrijfweek!

Aanbod, enkele wijzigingen

Het aanbod voor 2021-2022 is grotendeels hetzelfde gebleven. Er zijn 4 nieuwigheden.

  • Nieuw instrument. Vanaf nu kan je ook kiezen voor ‘klarinet’
  • Starters gitaar & saxofoon: Als meerdere nieuwe leerlingen kiezen voor gitaar of saxofoon zullen we de beginners samen les laten volgen. Zo krijgen zij zonder meerprijs langer les. Dit enkel voor het startersjaar. Daarna wordt dit individueel.
  • Samenspel saxofoon: Leerlingen saxofoon die al meerdere jaren les volgen kunnen dit jaar ook kiezen voor samenspel saxofoon. Kies bij inschrijving dan ‘samenspel saxofoon’. Dit kan gecombineerd worden met een individuele les.
  • De instapleeftijd voor het eerste jaar notenleer is uitgebreid. Vanaf nu kunnen leerlingen instappen vanaf het 2e, 3e of 4e leerjaar.

Vacatures

Elk jaar nemen we ook afscheid van lesgevers en verwelkomen we nieuwe krachten. Wij zoeken voor volgend werkjaar een lesgever notenleer (2e jaar), lesgevers Piano, een lesgever gitaar en/of elektrische gitaar en een lesgever zang. Ken je iemand binnen het profiel, geef dan zeker onze contactgegevens door. Meer details over de vacatures op https://www.jma-allegro.be/vacatures/

Met vriendelijke groeten,
Marlies Vereecke & Pieter Dejaeger

Verantwoordelijken JMA Allegro

Leerling of lesgever?

Check altijd uw
Muziko berichten
voor meer info!

Problemen met inloggen, aarzel niet om hulp te vragen. Geef uw mailadres en we contacteren u zo snel mogelijk.

Fout: Contact formulier niet gevonden.